Werken bij Condigne

Waarschuwing

Lees dit boekje eerst!

Werken bij Condigne

Leuk dat je nieuwsgierigheid is gewekt. En terecht, want wij zijn een mooi bedrijf om voor te werken. We zijn jong als bedrijf, maar zeer ervaren door de mensen die er werken. We zijn ambitieus en willen groeien. Wij zijn continu op zoek zijn naar mensen die bij ons passen. Natuurlijk moet je daarvoor bepaalde technische skills hebben, we zijn tenslotte een bedrijf dat actief is in de IT. Je moet je ‘talen’ kennen, de methodes kennen (bijvoorbeeld TMap, ISTQB) en de gebruikelijke werkwijzen kennen (bijvoorbeeld Prince2, Agile, Scrum, DevOps).

Maar minstens net zo belangrijk is dat je past bij ons bedrijf en onze manier van denken en werken. En we zijn daar best heel uitgesproken in. We streven ernaar te leven en werken aan de hand van wat wij TABASCO noemen, dus als een pittige smaakmaker binnen en buiten onze organisatie. Die letters staan voor de verschillende aspecten, waar wij veel waarde aan hechten, namelijk Transparant en met veel Aandacht voor elkaar. Betrouwbaar en vol met Ambitie. Samen werken aan de grote doelen die we nastreven, zowel met elkaar als met onze klanten. Commitment, je voelt je verbonden met onze organisatie en projecten. En tot slot ben je Optimistisch, je gelooft in jezelf, in Condigne en de prestaties die we leveren vanuit een positieve grondhouding.

Als dit je aanspreekt en je wilt meer weten over werken bij Condigne, stuur ons dan een mail met je contactgegevens en een Curriculum Vitae. We bellen je dan binnen een week terug voor het maken van een afspraak.

mail naar werken@condigne.nl