De Condigne WIKI is in de lucht!

De Condigne WIKI is in de lucht!

Na jaren verzamelen van kennis en informatie en maanden van ordenen en toegankelijk maken is het gelukt. De Condigne WIKI is in de lucht. Met een tweeledig doel. Allereerst is het natuurlijk een uitstekend naslagwerk voor onszelf, maar het is de bedoeling dat een flink deel van de kennis en informatie ook toegankelijk wordt voor onze klanten en relaties.

Uiteraard is de WIKI samengesteld rond het ICT thema testen. Alles (bijna) wat er ooit bedacht is op het gebied van testen, is verzameld en gecategoriseerd, zodat wij en onze klanten en relaties toegang hebben tot een grote bron van kennis, informatie en inspiratie. Welke testmethoden zijn er allemaal, welke testprocessen kunnen of moeten allemaal doorlopen worden, welke trainingen en certificaten zijn er beschikbaar en actueel en wat kan er op het gebied van testen allemaal geautomatiseerd worden? Alle antwoorden zijn terug te vinden in de vorm van beschrijvingen, checklists, handleidingen en trainingen.

Alle medewerkers van Condigne kunnen gebruik maken van de gehele verzameling. Maar ook klanten en andere relaties kunnen een inlogcode ontvangen, waarmee een groot deel van de inhoud beschikbaar komt en waarmee ook samen verder gebouwd kan worden. Want de techniek staat natuurlijk niet stil en wij hebben ons voorgenomen om voldoende tijd te reserveren om de WIKI up-to-date en actueel te houden. Kijk maar eens op wiki.condigne.nl, daar kan je je ook aanmelden.